Mapa Turístic d’Eivissa i Formentera

Joan Costa ha publicat recentment la nova edició del Mapa Turístic d’Eivissa i Formentera, el més rigorós i complet del mercat. Tots els continguts s’han revisat i actualizat per a aquesta 9ª edició.

Mapa turístic 2019 - portada
Portada del Mapa Turístico

Un mar d’informació

A la cara A hi apareix el mapa de les illes d’Eivissa i Formentera, a escala 1:70.000. A la cara B hi figuren plànols detallats de les principals zones turístiques: Platja d’en Bossa, la ciutat d’Eivissa (amb ampliació de Dalt Vila i el port), Talamanca, Cala Llonga, Santa Eulària des Riu i urbanització Siesta, es Canar, Portinatx, Sant Antoni de Portmany i Badia de Sant Antoni.

Aquesta publicació és multilíngüe: els signes convencionals es detallen en català, castellà, anglès, alemany, francès e italià. També inclou un glossari de termes traduïts a aquestes llengües.

Captura Signes convencionals-2

L’abundant informació que conté el Mapa Turístic d’Eivissa i Formentera s’estructura de forma clara:

  • Toponímia normalitzada en català, la llengua pròpia de les illes Balears. S’inclouen poblacions, véndes i altres localitats; també cales, platges, puigs, torrents, fonts…
  • Visites recomanades i llocs d’interès turístic: punts culturals (museus i centres d’interpretació, llocs d’interès històric, arquitectònic o arqueològic), àrees naturals, discoteques i clubs nocturns, parcs aquàtics, ports comercials i esportius…
  • Allotjaments turístics: s’indiquen 425 hoteles, apartaments o agroturismes. El dinamisme d’aquest sector es reflecteix en els més de 100 establiments de recent inauguració o que han canviat la seva denominació des de l’anterior edició del Mapa Turístic.
  • Símbols que faciliten la localització de platges, benzineres, hospitals i centres de salut, esglésies i altres punts d’interès.
  • Carreteres i camins: s’inclou tota la xarxa d’autovies, carreteres preferents i secundàries i camins asfaltats; també s’indiquen un gran nombre de camins de terra i alguns carreranys, així com els carrers per a vianants a les zones urbanes. La nomenclatura de les carreteres s’ha actualitzat.
  • Límits de municipis i pobles, de parc o reserva natural i altres àrees naturals protegides.
  • Construccions: totes les àrees urbanitzades i les vivendes aïllades.
  • Relleu: es destaca amb un fons ombrejat. També s’indiquen les principals cotes d’altitud. A aquesta nova edició del Mapa Turístic els colors que mostren l’altimetria simulen el paisatge local, amb un verd més intens a les zones muntanyoses.
  • Informació útil: llocs web, telèfons d’interès i calendari de festes populars.
  • Índexs de topònims i d’allotjaments turístics.

Dades tècniques

Títol: Mapa Turístic d’Eivissa i Formentera. Autor i editor: Joan Costa / Mapa Cultural. 9a edició, 2019 (1a edició, 2001). ISBN: 978-84-697-4942-5. Impressió en paper Soporset offset premium, certificat FSC. Tamany plegat: 25,5 x 12,5 cm; obert: 51 x 99 cm.

PITIUSES-A-2000x1033
Mapa Turístic (cara A): illes d’Eivissa i Formentera
PITIUSES-B-2000x1038
Mapa Turístic (cara B): plànols de zones turístiques

Si vols comprar el Mapa Turístic d’Eivissa i Formentera, contacta amb Joan Costa.